De tegenslagen des levens.

Hi lieve lezers!

Met een pijnlijke keel, loom gevoel, frustraties door de slapeloze nachten, een kamer vol balsem zakdoekjes met munt, een plakkerige neus door de vaseline, vicks muntjes mét appelsmaak en een lief die doet alsof ik mij vréselijk aanstel, doorspartel ik mezelf door de horror die een verkoudheid heet.

Wat kan een mens toch afzien en het is nog niet eens winter! Bereid je maar voor op een lange preek over mijn hard leven!

Probeer zo eens mensen in te checken aan de receptie in het hotel. Een lange rij toeristen die zo snel mogelijk naar hun kamer willen. Je voelt gewoon je neus lopen en je hebt geen tijd om te snuiten…

Uiteindelijk vind je dan een secondje om een zakdoekje te nemen, beginnen de achterste mensen in de rij te zuchten. JA DIT GAAT HELPEN JONGENS! Iedereen checkt ook allemaal tegelijk om 15 uur in. Oh perfect. Je zou haast denken dat ze het afspreken met z’n allen!

Opeens begint de horror pas echt. Je voelt een nies opkomen. Met zoveel vreemde mensen voor je, geloof me, dat is vreselijk. Om nog maar te zwijgen over het ongelooflijk grappig gezicht een mens dan trekt.

resolve

 

Charmant hé! Geef maar toe!

 

 

 

 

 

 

Een nies komt ook altijd zeer ongelegen. Ik denk dat jullie het onderstaande vast wel ooit hebben meegemaakt.

funny-graphs-when-sneeze

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ik voel mij trouwens altijd zeer ongemakkelijk als ik moet niezen op mijn werk. Je grijpt nog nét op tijd naar een zakdoek en ‘ hatjoeee’. Je hebt geen tijd om je handen te wassen en voelt je zeer oncomfortabel als je dan nog eens die mensen hun paspoort ofzo moet vastnemen. Jaja. Ik denk dat je die mensen hun blik zelf ook wel kunt inbeelden.

Hoe dan ook, ik vrees dat het lief uiteindelijk toch een klein beetje gelijk heeft. Misschien stel ik me een ietsiepietsie beetje aan. Maar hey! Ik ben ziek, dus het mag!

“Baby, ik gok dat het allemaal wel meevalt!” Zegt het lief, terwijl ik al half uitgeteld in de sofa lig te dramatiseren over mijn misérable leven.
” MEER THEEEE Boehoehooeehoeeeee. Kuche kuche!’

Ik zal nu maar eens kijken om naar de apotheek een keel pastille ofzo te gaan halen, dan kom ik de dag  in ieder geval al iets makkelijker door!

Advertenties

7 gedachtes over “De tegenslagen des levens.

  1. Beauty Koning zegt:

    Stomen werkt goed! Ik heb ook altijd zakdoekjes bij de hand, maar ik heb een hygieneregel geleerd op school – stond toen in de code van de schoonheidsspecialiste, waste of money. :’) – maar dat je in je elleboog moet niezen, of op je schouder. Zo verspreid het zich niet en je kleding gaat toch in de was. Maar hey, je kunt toch ook zo’n flesje met alcohol naast je zetten? 😀 Kun je gewoon lekker niezen en ondertussen snel schoommaken. ^^

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s