Mixcoco Gel Polish Starters Kit!

Hi lieve lezers!

Het is een klein beetje stil des huizes Delphine. Intussen heeft mijn verkoudheid zich omgezet in een smerige, gluiperige, sluimerende griep.
Hoe dan ook, er is een klein lichtpuntje is mijn zwaar misérable leven! Ik heb een mijn Gelish Starters kit ontvangen!!

20130929_092819

Er was een actie op Outspot.be vorige week. Met 3 – , 5 – , of 8 lakjes. Ik heb deze met 5 lakjes gekocht, want die met 3 was al heel gauw uitverkocht.

Ik was eigenlijk best een beetje kritisch, aangezien ik het merk ‘Mixcoco’ niet ken. En met mij ook velen anderen in België niet.

Uiteindelijk heb ik het dan toch maar gedaan. Gewoon gekocht en tadaaa, na een week lag hij mijn bus!

Wat bevat deze kit?

20130929_164027Een 36 W UVlamp

Een banana vijl!

 

Mixcoco Soak off Gel Remover

Mixcoco Base coat

Mixcoco Top Coat

20130929_164109Daarbij heb ik nog eens 5 felle kleurtjes gekregen! Ze zien er iets mooier uit in het echt dan op de foto.  Ik kan niet wachten om deze uit te testen.

20130929_164050Helaas moet ik mijn nagels nog 2 maanden laten ‘recupereren’ van de schade die ik ze aangedaan heb door mijn gelnagels af te halen.

Ik ga wel op zoek naar proefkonijnen die zich willen onderwerpen aan mijn grillige kunsten!

Hebben jullie ervaring met dit merk? Of met Gelish? Enige tips, do’s and don’t?

 

Groetjes!

 

Delphine

 

Advertenties

62 gedachtes over “Mixcoco Gel Polish Starters Kit!

  • beautybydelphine zegt:

   Hey!
   inmiddels heb ik het al een paar keer geprobeerd. De gel bleef toch een week zitten, wat ik al een hele prestatie vond voor de eerste keren. De gel is niet van zo’n heel goede kwaliteit en de lamp is vreeeselijk traag. Ik kan je zeker een goede lamp aanraden want je bent al gauw 5 minuten voor een paar vingers kwijt.

   • Helena zegt:

    Ik heb die set ook, ook via outspot haha! Vind de lamp wel goed, twee minuten is genoeg hoor, het is 36w!
    Bij mij blijft het twee weken zitten 😀 ben er superblij mee

  • nroset zegt:

   Heb de set deze week via Groupon gekocht en direct uitgeprobeerd. Inderdaad, het blijft plakkerig. Wat in de gebruikershandleiding niet staat is dat je als afsluiting nog even vluchtig met een watje met alcohol over je nagels moet gaan. Plakt direct niet meer!

   • Vlinder zegt:

    Dank je wel voor je reactie. Gek dat ze dat niet in de gebruiksaanwijzijng vermelden hoor!!
    Heb je ook een tip om de gellak te verwijderen? Ik heb verschrikkelijk geknoeid, gevijld en met de remover geprobeerd maar ik krijg het niet eraf zonder mijn nagels te beschadigen. Uiteindelijk heb ik het eraf ” gepulkt” met mijn nagels en zien mijn nagels er vreselijk uit.
    Na jouw mail ben ik weer opnieuw begonnen en het is echt prachtig geworden maar wat moet ik straks als de lak eraf moet

    .

   • beautybydelphine zegt:

    Normaal gezien heb je ook de remover hé? Als ik ze wil verwijderen dan doordrenk ik een watje met de remover, leg ik ze op de nagel en dan wikkel ik aluminiumfolie rond de vingertop. Zo laat ik het een paar minuutjes en daarna kan je het met een bokkenpootje mooi verwijderen. Je kan ook een doordrenkt watje tegen je nagel aanhouden, maar dat duurt echt eeuwen voor het af is. Ze geven inderdaad niet echt een ‘^professionele’ uitleg.

   • Ans Janssen zegt:

    Hoi, ik ben je heel dankbaar voor je tips!!! Dank je wel. Nu wil ik nog weten welke remover ik moet kopen omdat de bijgeleverde al op is door mijn gepruts. Ik heb op de site gekeken en daar kost hij 12 euro wat ik erg duur vind. Ik lees dat je aceton kunt gebruiken maar is dat pure aceton of remover met aceton? Ook zag ik dat er ” removal” tool en wraps te koop is hiervoor, dus wil je me ALSJEBLIEFT nog een keer helpen ?

   • beautybydelphine zegt:

    Hey!
    Ik kan je zeker aanraden de removal tool en wraps te kopen, altijd handig om te hebben. En ja, die producten zijn helaas allemaal zeer prijzig, hoort er een beetje bij.
    Ik raad je wel af om aceton te kopen. Dat merk is zéér schadelijk voor je nagels/huis.
    Ik zou misschien eens passeren in een groothandel. Misschien hebben ze wel een algemeen merk remover die past bij alle gelish ofzo. Want die van mixcoco is best een klein flesje eigenlijk. Daar kunnen ze je vast ook wat tips etc geven.

   • Stephanie zegt:

    Goh nie lang, gisterenmiddag gedaan, 4 minuten iedere keer onder de lamp voor de zekerheid en tegen savonds waren er alweer stukken los… Ksnap het niet!

   • beautybydelphine zegt:

    En voor je eraan begint, vijl je dan je oppervlakte van de nagel? Met een vijl of een nailblock? Anders is je nagel te glad en pakt de gelish niet goed aan. En nadien, ga je met een watje met reinigingslotion of alcohol op je nagel? ( liefst handreinigingslotion, is minder bijtend voor de huid). Kun je krijgen bij een groothandel ofzo. Maar jij bent Stefaan zijn vrouw dacht ik? Anders voeg je mij maar toe op fb ofzo, praten we daar verder 🙂 Hij weet wel wie ik ben.

   • Stephanie zegt:

    Ja kheb het gevijld, maar mss nie goed genoeg! Ik heb voor ik gevijld heb met gewone nagellakverwijderaar over men nagels gegaan, maar niet erna… Ja idd, hij vertelde het me! Ie zei ja, zijt gij op een blog bezig :p

   • beautybydelphine zegt:

    Ik ben het nu net eens aan het doen bij mijn zus weer. Bij haar bleef het een week of langer. Maar ik heb zelf ook geen ervaring met andere producten dus ik kan ook niet vergelijken met andere merken. Ze gebruikt het meest roze en het ziet er eerlijk gezegd wel goedkoop uit :p Het voelt ook wel zo aan.

 1. Vlinder zegt:

  Mijn nagels zijn echt geweldig geworden en ik heb nog geen enkele beschadiging terwijl ik gewoon heb gewerkt. Ik heb de lak aangebracht met telkens , dus bij elke laag drie minuten onder de lamp. Ik ga kojken waar ik andere kleurtjes kan kopen. Weet iemand of je ook een ander merk nagellak kan gebruiken?

 2. Evelyn zegt:

  Ik heb de set ook gekocht bij Groupon. Ik heb van Essence, bij het kruidvat een cleanser voor het plakken en een primer gekocht. Blijft het beter mee zitten. Het verwijderen gaat nog niet helemaal lekker. Ik moet erg veel schrapen over mijn nagel waardoor deze volgens mij erg beschadigd.
  Ik heb van sensationails een kleurtje gekocht en deze in combinatie met de basis en topcoat van mixcoco gebruikt.
  Heeft er iemand nog tips andere merken die goed blijft zitten

  • nroset zegt:

   Bij Kruidvat voor ong. Euro 10,00 de primer, Peel off. Gel base, clear gel top coat en cleanser gekocht (Essence gel nails at home). Deze set kan met gewone nagellak gebruikt worden. Heb het net geprobeerd, lekker mijn eigen vertrouwde kleurtje (ben niet zo kapot van de kleuren die bij mijn Groupon mix Coco zaten) gebruikt. Ziet er prima uit, nu eens zien hoelang het houdt.

  • Marieke zegt:

   Opi soak off en heb zelf de gellac van solid lac. Heb er veel betere ervaring mee dan Mixcoco..en de enige manier om gellac eraf te krijgen is weken met acetone. Het is niet super gezond voor je nagels en huid maar gellac is een alternatief voor gelnagels en acrylnagels waarbij je nagels het helemaal te verduren krijgen. Naderhand goed insmeren en veel nagel(riem) olie gebruiken.. om de gellac er beter eraf te krijgen kan je de gellac licht opschuren zodat deze poreus wordt en de acetone sneller kan werken…succes!!

  • polliey zegt:

   hey , ik zie net dat jij ook sensationails hebt gebruikt, dus ik dacht ik vraag het maar eens aan jou. Ik heb zelf de volledige set van sensationails, maar ik zou graag eens Mixcoco uitproberen. Omdat sensationails niet zo lang blijft zitten bij mij. Lukte dat bij jou om sensationails te laten drogen? Sensationails bevat namelijk een LED-lamp en daarom heb ik wat schrik om Mixcoco aan te schaffen, ik ben bang dat de gel niet zal drogen, want mixcoco werkt met UV-lamp. Ik heb al gans het internet afgezocht naar een antwoord, maar dat is natuurlijk niet te vinden.

   • Evelyn zegt:

    Ik heb de set van Mixcoco verkocht! Na een paar dagen lagen er steeds al stukjes af! Ik gebruik nu af en toe sensationail maar meestal Opi Gelcolor! Deze blijft echt het beste zitten, 2 a 3 weken! Ik gebruik de lamp van sensationail!

   • Evelyn zegt:

    Ja ik gebruik de lamp van sensationail! Wilde je de lamp van Opi aanschaffen?? Die is toch erg duur? Waar wilde je deze kopen?

  • Polliey zegt:

   Nee , ik wil juist geen andere lamp kopen! 😊 ik ben eens aan het rondkijken voor andere gellak , ene dat even professioneel is als in het nagelsalon, maar ik vind het moeilijk om ene te vinden want bijna nergens staat er bij of het ook met LED Lamp kan. Ik vind het echt geldverspilling om nog eens een Uv lamp te kopen , vandaar mijn vraag 🙂 als Opi met de sensationail lamp gaat en die blijft langer dan kan ik de lakjes van OPI kopen 😊 ik ben eens de reacties overal op het internet aan het aflopen om een goede betaalbare gellak te vinden compatibel met LED 🙂

 3. MonaSuzieMeskens zegt:

  Je kan het terug op Groupon kopen en ben heel hard aan het twijfelen!
  Jullie reacties en meningen zijn toch algemeen positief, juist de nagellak kwaliteit is wat minder. Maar ik weet dat je bij ‘ProDuo’ alle spulletjes ivm gellish kunt kopen.

  Maar dus jullie zeggen doen, het is een goede investering?

  • beautybydelphine zegt:

   In de ProDuo bij ons in Brugge verkopen ze geen gelish materiaal meer ofzo, of was het nu het merk gelish, ik heb er geen idee van.
   IN het begin was ik niet zo tevreden over de lamp, omdat je zo iedere keer 2 minuten moet wachten. Maar nu ik goed kan werken met gelish ben ik wel tevreden over de lamp.
   Ik vind de kleuren iets minder leuk, maar ik heb Shellac gekocht daarom. Ik gebruik wel nog de Mixcoco top- en basecoat dus voor misschien 60 of 80 EUR heb je én een lamp én een base- en topcoat én wat materiaal om mee te werken dus het is geen slechte investering nee.

 4. Vlinder zegt:

  Ik heb nu de tweede keer mijn nagels gedaan met de gellak van Mixcoco en vind het geweldig. Alleen vind ik maar een kleur mooi dus moet ik op zoek naar ander gellak om af te wisselen. Het verwijderen van de lak gaat perfect met een watje gedrenkt in remover, goed op je nagel drukken met daar overheen aluminium folie en die heel vast aandrukken. 15 minuten laten zitten en met een bokkepoot ( van metaal ) schraap je voorzichtig de lak eraf. Wanneer er een beetje blijft zitten de behandeling herhalen en voila. De gellak bleef bij mij 3 wekwn goed en ik moest het verwijderen omdat de uitgroei teveel werd anders had ik hem nog langer kunnen laten zitten. Nu heb ik mijn nagels weer gedaan en merk ik dat ik de randjes qd nagels niet goed het gelakt, volgende keer echt over de top lakken dus.

 5. Arionne zegt:

  Ik heb mijn nagels voor de eerste gedaan met Mixcoco, het ziet er super uit.Als het verwijderen ook super gaat dan ben ik tevreden. Zo als ik het bericht van Vlinder leest zo heb ik dat voor heen ook altijd gedaan, dus dat moet lukken.

  • Vlinder zegt:

   Wanneer je de tijd neemt om de remover te laten intrekken en de handeling herhaalt als niet alle lak eraf gaat kan het niet mis gaan.
   Ik heb geprobeerd met lak van essence maar vind dat helemaal niks. Heb toen gellak besteld bij nageldeco.com. Die ga ik proberen. Ik vind van de Mixcoco maar een kleur mooi. Heb de rose en witte hier staan, is er iemand die dat leuke kleurtjes vind en met me wil ruilen voor felle kleuren?

 6. Evelyn zegt:

  Ik heb inmiddels een paar kleurtjes van Opi geprobeerd! De lak blijft bij mij niet goed zitten! Na de toplaag veeg ik met de cleanser een flinke laag van de kleur weg! Snap er niks van! Misschien de combinatie van 2 merken! Iemand ervaring hiermee? Wat doe ik verkeerd?

  • beautybydelphine zegt:

   Ik heb een tijdje Mixcoco en Gellac gecombineerd en mijn bordeaux werd bruin, mijn rood werd oranje etc. Nu ik ook een Base- en Topcoat heb van Gellac heb ik dit probleem niet meer. Dus ik gok dat jij hetzelfde probleem hebt.

 7. Roos zegt:

  Ik heb ook de starterskit van Mixcoco gekocht. Bij mij blijft het echt niet lang zitten, maar bij mijn vriendinnen wel. Ik kan na drie dagen de lak van mijn nagels eraf “pellen” zonder enige moeite.
  Ik lees Delphine dat je Shellac gebruikt. Waar koop je deze? En is het veel beter dan Mixcoco?
  ProDuo in Mechelen verkoopt gellak van JM. Heeft iemand ervaring mee?

  • beautybydelphine zegt:

   Ik vind het persoonlijk beter dan mixcoco. Ik koop de Shellac in Brugge, bij een groothandel. Ik vermoed dat je dat in zo’n nagelgroothandels wel kan verkrijgen. Mensen werken ook vaak met het origineel merk ‘Gelish’. Daar is mijn collega dan weer heel tevreden over. Met JM heb ik geen ervaring.

   • Roos zegt:

    Delphine, bedankt voor je reactie! Ik heb opzoekwerk gedaan en hier in het Antwerpse vind ik geen Shellac nog Gelish bij de groothandel. Via internet kan ik andere merken bestellen (vanuit Nederland) Ik ben nog niet uit welk merk ik bestellen zal. Ik twijfel tussen: Shellac, Nsi en IBD. Laat je nog iets weten 🙂

   • polliey zegt:

    Hey Delphine! Ik zocht informatie over combinatie van Led en UV lamp en zo kwam ik op jou pagina terecht. Ik was de reacties eens aan het aflopen en zag plots staan dat jij Shellac koopt in Brugge. Zou je mij kunnen zeggen in welke groothandel je de Shellac koopt. Ik woon zelf in Brugge, vandaar mijn vraag 🙂
    Alvast bedankt!

   • choupettista zegt:

    Dag Polliey,

    Ik kocht de Shellac in de Parfumerie Centrale. In de Noordzandstraat nummer 89. Dus je hebt héél veel kleuren en allerlei materialen om aan de slag te kunnen.

 8. Maud zegt:

  Ik heb mijn nagels bij een professionele salon laten doen en die zeiden dat je met pure aceton, je nagels eventjes in een badje moet laten weken, dan kan je het er zo afhalen. Ze lieten inderdaad ook zien dat na de topcoat de nagel plakt. Ze drukte met haar vinger de lak aan en ging er met een watje met alcohol overheen. Gelijk droog en de glans kwam terug!

  Ik heb nu Shellac. Ben er erg tevreden over, blijft al drie weken zitten.

 9. Nele zegt:

  Ik ben ook aan het twijfelen om de set van mixcoco te kopen.
  Kan je later ook de kleurtjes van mixcoco met de top/base coat combineren van een ander merk? Want ik vraag me af wat ik ga doen als mijn flesje base coat en top coat op zijn…

 10. nans zegt:

  ik heb ook de starterskit van groupon gekocht , is goed gelukt voor de eerste keer!
  inderdaad van mij zitten er ook niet veel mooie kleurtjes bij, heb gekeken bij pro duo en inderdaad veeeeel mooie kleurtjes van JM maar duur 36€ voor een flesje

  • Evelyn zegt:

   Niet doen!! Slechte kwaliteit!!!
   Ik gebruik nu opi gelcolor! Is veeeel beter! Mixcoco blijft bij mij maar een paar dagen zitten en heb 3 lagen nodig voor een goede dekking!

   • Evionamission zegt:

    Hoi Evelyn! Ik heb hem toch gekocht en ben er super tevreden van tot nu toe! Ik heb mijn pakket vandaag aangekregen en ben er meteen aan begonnen, heb maar 1 kleurlaag nodig gehad en de dekking is perfect, ook de plaklaag was bij mij volledig verdwenen na het aanbrengen van de top coat. Nu is het nog eventjes afwachten hoe lang het blijft zitten natuurlijk 🙂

   • Tamara zegt:

    Waar koop jij deze OPI Gelcolour? Ikzelf bestelde vanuit Australie maar was toch wel erg lang wachten hoor 😦

 11. Yentl zegt:

  Hallo,
  Ik heb ook het pakket van groupon. Ik ben er zeer tevreden over!
  Ik ben meteen andere kleurtjes gaan halen, dit van het merk Solidlac.
  Ik ben hier zeer tevreden van!
  De kleurtje van mixcoco blijven bij mezelf toch al enkele dagen zitten!
  Ook het verwijderen lukt aardig!

  Ik ben tevreden over mijn aankoop!

 12. Nes zegt:

  De gellak nu voor de 3e x gebruikt werkt perfect. Het is even uitproberen hoe goed aan te brengen, maar nu al ruim 1,5 week mooie nagels! Ben er blij mee! !

 13. Stephanie zegt:

  Hejzz, ik heb de set van mixcoco ook gekocht van bij groupon, nu ik heb er een kapotte lamp bij gekregen 😦 iemand enig idee waar ik deze kan kopen? Ben al bij een paar nagel winkels geweest, maar gn enkele lamp paste hierin… En dan nog een vraagje, ik doe regelmatig mij nagels opnieuw, maar nu als ik het eraf doe en wil mat vijlen voor dat de gel blijft plakken, spring ik bijna tegen het plafond van de pijn, het lijkt dat ik bijna geen nagel meer heb, iemand tips?? Alvast bedankt!!

  • choupettista zegt:

   Dat Stephanie, ik denk dat je best Groupon aanspreekt, zodat ze je een nieuwe lamp kunnen geven. En welke vijl gebruik je? Misschien is hij te grof? Of heb je al teveel aan je nagels gevijld in een korte tijd?

   • Stephanie zegt:

    Heb ik gedaan maar ze konden dit niet opsturen, moest direct de hele kit terug sturen… Dusja… Ik gebruikte de vijl die bij de kit van mixcoco zat, Ik dee het elke week hernieuw dus denk dat dit de oorzaak is…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s