Favorieten januari 2014!

Hi lieve lezers!

De eerste maand van het jaar na morgen al weer gepasseerd. Dit keer sluit ik hem af met mijn favorieten van de maand Januari 2014!

IMG_0444

 

Ik begin met de Facial Cleaning wipes van de Kruidvat. Ik vermoed dat ze iets meer dan 1 euro hebben gekost (25 doekjes) en ik ben er heel tevreden over. Ze zijn wel heel doordrenkt, dat merk je meteen. Terwijl de doekjes van Nivea bv. eerder naar de droge kant neigen Maar ik heb so far so good geen problemen met een droge huid hierdoor.

De Lady Million parfum van Paco Rabanne is een hele bekende parfum. Veel vrouwen kunnen hier denk ik over meespreken. De geur blijft helaas niet zolang hangen bij mij, maar hij ruikt wel héérlijk. Heeft ook een enorm mooie flacon. Ik heb deze nu al een aantal maanden voor ik aan de andere parfums begin, wil ik deze eerst afwerken. Ik vind hem perfect voor de winter.

De Compact powder van Sephora is en blijft een klassieker in mijn stash. Trouwe lezers zullen deze wel al tegengekomen zijn in blogberichten!

Eindelijk heb ik een héle goede mascara gevonden! De 4D Lash Architect van L’oréal is enorm goed. Het borsteltje doet mij denken aan de Téléscopic Mascara van L’oréal en daar was ik ook tevreden over. Hij kost 15 EUR maar ik heb hem aan 8 EUR weten te bemachtigen in de Kruidvat. Ik vind het al jammer dat ik er geen 2 meenam!

Voor mijn nagelriemen gebruik ik de Jean Marin Cuticle Oil. Deze heb ik al eens vermeld in een eerder blogbericht. Ik heb geen ervaring met een andere nagelriemolie en ik weet niet goed of er daar effectief een verschil ik zit. Deze was best prijzig en ik heb niet het gevoel dat het veel doet. Als een nagelriemolie effectief al iets doet..

IMG_0445

 

Ik heb twee foundations. Nu in de winter gebruik ik vooral de Maxfactor 3 in 1 foundation. Deze dekt mijn rode plekken goed. Ik kan ermee in de wind lopen en een natuurlijke blos hebben, in plaats van plekken vanwege de snijdende wind! Mijn huid ziet er ook heel egaal uit. Ik krijg vaak complimenten over mijn egale huid en mensen geloven precies niet dat ik een foundation op heb!

Voor mijn gelish nagels heb ik vaak CND Shellac gebruikt. Vooral het kleurtje ‘Dark Lava’, is een paars/bruin kleur. Zeer winters en mooi!

Lipgloss gebruik ik deze winter al iets meer. Meer nog, ik vind dat het mijn lippen voedt tegen de koude van deze wintermaanden! Mijn lipgloss is van NYC en kostte mij 5.99 EUR.

Als laatste gebruik ik de Mythic Oil van l’Oréal voor mijn haar. Deze gebruik ik bijna dagelijks om mijn haar te voeden. Soms kan ik deze olie ter vervanging van haarmousse gebruiken. Waardoor het eindelijk eens niet uitdroogt. Deze koste 20 EUR, voor dit formaat en je hebt met 1 pompje al genoeg! Wat al héél wat zegt, als je ziet wat een bos haar ik heb!

 

Hebben jullie veel favorieten deze maand?
Delphine.

Advertenties

3 gedachtes over “Favorieten januari 2014!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s