Tijd voor verandering!

Hi lieve lezers!

Er is in 1 maand tijd héél wat gebeurd in mijn leven.

Terwijl ik amper enkele maanden geleden nog zei dat ik verandering wilde, maar het ergens niet durfde/kon, heb ik nu een grote stap genomen.

Om maar direct met de deur in huis te vallen, ik heb halverwege februari 2014 ontslag genomen! Ik heb het gewoon gedaan!
Ik werkte bijna 2 jaar als hotelreceptioniste met vroege en late shiften en vanalles door elkaar, waardoor ik geen tijd had om de plannen te maken die ik had. Ik had nog amper tijd om te bloggen want ik was moe doordat ik geen vast bioritme meer had. Ik kon geen cursussen volgen want ik had er geen tijd voor wegens een variabel uurrooster en het meest belangrijke: ik zag mijn vriend nog amper door de lange dagen. Ik heb wel enorm veel bijgeleerd en ben echt blij met deze ervaring.

change

Uiteindelijk heb ik een echte buitenkans gekregen voor een nieuwe job sinds begin maart. Een job aan de andere kant van de receptie. Een job waarin ik de persoon ben die op sommige dagen aan de receptie sta! Een job waarin ik help opleidingen organiseren en waarin ik mezelf vollédig kan ontplooien. Mijn uren zijn alles wat ik zo hard gemist heb; 9 to 5 (nuja, 8 uur 30!) en weekends vrij! Ik zie het lief weer vaker en mijn bioritme is gewoon goed!

Ik heb weer tijd om te bloggen (wat even stil lag doordat ik even moest mijn gedachten op mijn nieuwe job zetten)  en ik kan terug avondopleidingen volgen! Dus hello sweet sweet plans!

Nog een belangrijk puntje: Ik heb binnenkort een nieuwe naam plus domeinnaam!

Ik ben momenteel aan het werken aan een site. De Beautybydelphine naam is gewoon lukraak gekomen maar niet heel speciaal. Ik denk dat er wel 100den beauty by ….’s zijn. Niet erg origineel dus. Ik ga teruggaan naar de allereerste naam die ik zelf verzon toen ik begon met bloggen een aantal jaar geleden. Ik verklap nog niets maar ik hoop dat ik jullie snel mag verwelkomen op mijn nieuwste site!

 

Advertenties

6 gedachtes over “Tijd voor verandering!

  1. Kiss & Make-up zegt:

    Dit is inspirerend. Ik zit in een gelijkaardige situatie en denk erover ontslag te nemen. Ik heb er morgen zelf een blogpost over ingepland. Misschien moet ik jou als voorbeeld nemen en ’t ook gewoon doen! Veel succes met de toekomst alvast! X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s