Gel colours!

Het is eigenlijk al langer dan een jaar geleden dat ik overwoog om iets met gelnagels te doen. Eerlijk is eerlijk, het kost veel geld om het om de drie weken te laten bijwerken. Ik betaalde al 43 EUR per drie weken, dus soms wel bijna 90 EUR in de maand! Echt veel toch?

Ik ben eens model geweest voor een vriendin van mij en dacht ” weet je wat? Ik doe het gewoon zélf!” Ik heb geen cursus gedaan (heb het wel in gedachten voor het voorjaar 2015) maar doe inmiddels al mijn eigen gelnagels. Ik vind het leuk, gemakkelijk en het kriebelt enorm om er zelf vanalles mee te doen. Ooit start ik mijn winkeltje! Ooit!

Ik ben begonnen met een kleine samenstelling van Pronails (of andere) producten en ga eens mijn kleurtjes tonen!

Eerst begon ik met een kleurtje van Jean Marin. Dit merk kun je in verschillende groothandels krijgen. Ik kocht 1 dieprode kleur (CG12), gewoon om te kijken of ik het wel goed vond of het iets voor mij ging zijn. Het kriebelde om gewoon heel het assortiment mee te nemen, maar uiteindelijk niet gedaan en daar ben ik stiekem wel blij om.

20141012_093514Ik moet eerlijk zijn, ik weet niet zo goed wat ik ervan vind. Misschien komt het omdat ik geen volwaardige nagel styliste ben, maar ik ben niet overtuigd. Het kleur lijkt niet zo mooi te glanzen als het andere merk dat ik gebruik. Ik denk niet dat ik verder zal werken met dit merk wat betreft gel. (Ik ben wel heel overtuigd van hun apparatuur en tools, die zijn geweldig om mee te werken!)

Daarna ben ik beginnen kleurtjes kopen bij Pronails. Wat een AMAZING merk!
Mijn eerste keuze wat de full size 10 ML UV Gel. Het is een fel fel fel rode kleur ( Hot red nr. 37) Ik had dit kleur al eens gekozen bij de nagelstyliste en kreeg zoooveel complimentjes erover. Het kleur is ook geweldig. Ik heb geen aan foto, want zoals je ziet heb ik ook geen kwalitatief goede camera. Komt nog wel als ik hier verder mee ga.

Ik kan wel al het kleurtje tonen! Ik heb het fullsize gekocht omdat ik 100% overtuigd ben dat dit het kleurtje is dat ik wil.

20141012_093803

Het smeert echt goed uit, glanst, dus ik ben blij!

Verder heb ik nog een kleiner potje colourgel gekocht voor de herfst-winter. Nummer 21: Brownie, 5 ml. Ziet er erg zwart uit maar is mooi bruin vanaf je het aanbrengt.

20141012_093554 20141012_093154

Ik vind het een enorm mooi kleurtje. Mijn vinger lijken veel smaller en langer hierdoor.

Met het laatste kleurtje heb ik een kleine teleurstelling ervaren. Het zou mooi zalmroze moeten zijn maar het werd een ietwat fletse zalm-nude. Best spijtig, maar ik zal het zeker nog een tweede keer proberen aan te brengen. Elke keer je gelnagels aanbrengt word je namelijk een beetje beter!

20141012_093635

20140921_183339

Ik ga zeker niet mensen gaan aanraden om het zelf te doen. Ik wil graag mensen die het zelf willen proberen informeren. Ik ben blij dat ik het eerst zelf een deed want ik heb direct gezien dat het iets voor mij is. Als je het van jezelf snel onder de vingers hebt weet je al dat een cursus iets voor jou is. Als je merkt dat je er echt niets van bakt en dat je er geen geduld voor hebt (ik ben vaak een uur of 2 bezig aan mijn eigen nagels) dan kun je voor jezelf beter uitmaken dat je het dan toch beter niet zou doen.

Probeer het wel alstublieft niet uit op anderen zonder een cursus te hebben gevolgd. Je kan namelijk echt wel de nagels beschadigen en die persoon bezeren bij het vijlen. Als je je eigen nagels om zeep helpt is dat natuurlijk je eigen keuze dus kan niemand het jou kwalijk nemen!

Ik zal het even aanzien of er vraag naar is en of dit soort berichten gesmaakt wordt.  Dan kan ik hier zeker nog verder in uit wijden voor jullie!

Advertenties

2 gedachtes over “Gel colours!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s