About Delphine

Hello lezers!

Soms heb je gewoon periodes waarin je denkt ‘ik ga de wereld veroveren!’

Wel, ik heb momenteel ook zo’n periode. Ik ga de wereld veroveren!
De laatste tijd heb ik zoveel ideeën, zoveel inspiratie en soms heb ik er gewoon teveel waardoor het er niet altijd van komt. Bij deze is dit dus opgelost en ben ik eraan begonnen. Wie weet waar ik eindig!

Ik ben een enorm opgewekt en blij persoon die vaak nét over het randje gaat. Mijn plannen zijn soms iets te onrealistisch en op spannende momenten zeg ik de meest ongepaste dingen om het ijs te breken maar mijn bedoelingen zijn altijd oprecht!

Deze blog is opgestart in 2013. Ik begon met artikelen over make-up maar ik draag het nog amper dus het ligt er ook gewoon allemaal te liggen.

Daarentegen ben ik véél meer bezig met haarverzorging en nagelverzorging! Gelish, gel en alles wat er rond te doen is. Ik hoop ooit een nagelwinkeltje te hebben waar ik zelf van alles mag doen, maar dat zijn zorgen voor later.

Met deze blog wil ik een klein beetje uitbreiden naar andere onderwerpen. Naar dingen die gebeuren in de maatschappij, ergernissen en frustraties. Vooral frustraties. Ik vind het héérlijk om lekker over the top te gaan.

Zoals je ziet, ik heb grote plannen. Ik begin aan veel dingen en maak ze helaas niet altijd af. Ik weet dat van mezelf en jullie zullen het ook snel doorhebben. Toch laat ik mijn hoofd niet hangen. Ik begin liever aan 1000 dingen om er 2 af te werken dan dat ik een heel jaar niets doe! En zo zou in mijn ogen iedereen moeten zijn. Het is niet erg om dromen te hebben en om het gewoon te doen!   Als je ze uiteindelijk niet waargemaakt krijg dan weet je dat je het gewoon geprobeerd hebt. En dat is al heel wat!

 

 

Heb je vragen, suggesties of wil je samenwerken aan een artikel? Aarzel niet om te mailen naar delphine_debrouwer@hotmail.com

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s